Vooraf
De cursusruimte is 15 minuten voor aanvang van de les of cursus toegankelijk zodat je rustig de tijd hebt om je te installeren.

Yoga
Draag kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. En neem een grote schone (hand)doek mee (groot genoeg om een yogamat te bedekken). Yogamatten, kussentjes, meditatiebankjes en dekentjes zijn aanwezig. Natuurlijk kun je ook je eigen mat en dergelijke meenemen.

Eigen grenzen
Je wordt uitgenodigd om binnen je eigen unieke mogelijkheden deel te nemen aan de yogales. Het is belangrijk om tijdens een les de eigen grenzen in acht te nemen, lichamelijk of anderszins. Ieder mens is immers anders. Bij twijfel: raadpleeg de huisarts of fysiotherapeut!

Betaling yogalessen of schrijfcursus
Zie voor data, lestijden en kosten van de yogalessen deze pagina. Voor informatie over de schrijfactiviteiten klik hier. Graag voor aanvang van een lesblok of cursus het bedrag overmaken op rekeningnummer NL74 ASNB 0706836308 t.n.v. Helderhart. o.v.v. startdatum van workshop, lesblok of cursus. Als je later instroomt in een lesblok yoga, betaal je een evenredig deel van het bedrag.