Vooraf
De ruimte is 10 minuten voor aanvang van de les toegankelijk zodat je rustig de tijd hebt om je te installeren. Draag kleding waarin je makkelijk kunt bewegen.

Maatregelen i.v.m. Covid 19
De ruimte is groot genoeg om bij binnenkomst en tijdens de les de anderhalve meter in acht te nemen. Desinfectiemateriaal is aanwezig. Er wordt gezorgd voor constante en voldoende ventilatie. Graag je eigen yogamat , bankje of kussentje meenemen of neem een grote schone badhanddoek (groot genoeg om een yogamat te bedekken) en een schone kussensloop mee wanneer je materiaal uit de yogaruimte wilt gebruiken. Bij klachten of een positief geteste huisgenoot word je dringend verzocht thuis te blijven.

Eigen grenzen
Je wordt uitgenodigd om binnen je eigen unieke mogelijkheden deel te nemen aan de yogales. Het is belangrijk om tijdens een les de eigen grenzen in acht te nemen, lichamelijk of anderszins. Ieder mens is immers anders. Bij twijfel: raadpleeg de huisarts of fysiotherapeut!

Betaling
Zie voor de kosten voor het lopende lesblok deze pagina. Graag voor aanvang van een lesblok het bedrag overmaken op rekeningnummer NL74 ASNB 0706836308 t.n.v. Helderhart. o.v.v. weekdag en lestijd. Als je later instroomt, betaal je een evenredig deel van het bedrag. Bij eventuele Covid-19 maatregelen waardoor de yogalessen niet gegeven kunnen worden, krijg je kosten van de niet gegeven lessen gerestitueerd.