Natuurlijk word je door het regelmatig beoefenen van yoga soepeler en vitaler. Maar door het met aandacht doen van oefeningen wordt het lichaam vooral voelbaar. Je ervaart het lichaam en het brengt je direct in het hier en nu. Het geeft je de kans een moment bij je zelf thuis te zijn. Het geeft je de kans te ervaren wie je in wezen bent.

Je kunt de yoga die ik aanbied omschrijven als ‘mindful’ hatha yoga, rustige yoga in aandacht. Fysiek en meditatief tegelijkertijd.
Elke les heeft een vaste opbouw. Tegelijkertijd is elke les anders en is geïnspireerd door wat zich in het moment voordoet. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. Je wordt uitgenodigd om je grenzen te verkennen en tegelijkertijd binnen je eigen unieke mogelijkheden mee te doen. Zowel lichamelijk als anderszins.
Een les duurt vijf kwartier en bestaat uit oefeningen en momenten van diepe ontspanning. Tot slot drinken we gezamenlijk thee en is er ruimte om uit te wisselen, vragen te stellen of in stilte af te ronden.
De lessen zijn toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in yoga, meditatie of mindfulness. Ervaring met yoga of een soepel lichaam zijn niet nodig!

Op dinsdagavond geef ik twee lessen in de Achtse Barrier, Eindhoven. Klik hier voor de lestijden en kosten. Eerst een proefles ? Van harte welkom!

(Op donderdagochtend geef ik hatha yoga en yin yoga in Yogastudio De Nieuwe Balans in Eindhoven. Je vindt via de website van De Nieuwe Balans hier meer informatie. Ook kun je je hier aanmelden. NB Yogalessen duren hier 60 minuten.)