Schrijvend op ontdekkingsreis

Door te schrijven, bijvoorbeeld in een dagboek, kun je reflecteren op de gebeurtenissen van de dag. Het kan echter zoveel meer zijn. Regelmatig schrijven helpt je aan te landen in het hier en nu. Het ondersteunt je in aandachtig leven en helpt je te reflecteren op jezelf en je gang door de wereld.

Of je nu net begint of een ervaren schrijver bent, Luisteren naar je pen© neemt je mee op avontuur. De cursus stimuleert je creativiteit en ontwikkeling in het schrijven en brengt je regelmatig verrassende inzichten. In zes bijeenkomsten van 2,5 uur bouw je stapsgewijs aan een scala van mogelijkheden om te gaan schrijven. Heldere korte oefeningen nodigen je op een speelse manier uit om je op papier steeds vrijer te voelen: niet te veel denken, vooral veel schrijven. Van het hoofd naar het hart. Gegarandeerd ga je jezelf verbazen met wat er uit je pen vloeit. We wisselen ervaringen uit ter inspiratie.

De cursus heeft iedereen wat te bieden: in het schrijven en in persoonlijke ontwikkeling. Na afloop van de cursus ga je met een palet aan werkvormen en inspiratie naar huis. Genoeg materiaal om thuis mee aan de slag te blijven. Ook is er de mogelijkheid om na de Basiscursus aan te sluiten bij de maandelijkse schrijftafel voor cursisten die de Basiscursus hebben gevolgd.

We werken in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers.

Introductieworkshop en Basiscursus Luisteren naar je pen©

Wil je eerst kennismaken en kijken of het schrijven op deze manier iets voor je is? Kom dan naar een Introductieworkshop. Zie www.helderhartyoga.nl/agenda voor de eerstvolgende Introductieworkshop Luisteren naar je pen© en voor data van de volgende Basiscursus Luisteren naar je pen© van 6 ochtenden of 3 dagen. Je kunt je natuurlijk ook al meteen inschrijven voor de Basiscursus zonder dat je de Introductieworkshop hebt gevolgd. Na de Basiscursus kun je aansluiten bij de maandelijkse Schrijftafel (zie https://www.helderhartyoga.nl/agenda )

Kosten

Introductieworkshop (afhankelijk van de locatie) €15,- tot €25,- Basiscursus € 225,- Vervolg Schrijftafel € 35,-.

Neem gerust contact op als de financiën deelname in de weg staan.

Voor aanmelden of meer informatie klik hier.

Luisteren naar je pen© is een schrijfcursus ontwikkeld door Shodo/ Christine de Vries en wordt alleen gegeven door Shodo gecertificeerde cursusleiders.

Voor alle cursussen in het land klik https://shodo.nl/lijst-basiscursus-luisteren-naar-je-pen/

Voor andere schrijfcursussen in het land kun je kijken op https://schrijvenonline.org