Schrijvend op ontdekkingsreis

Door te schrijven, bijvoorbeeld in een dagboek, kun je terugkijken op de gebeurtenissen van de dag. Regelmatig schrijven helpt je bovendien aan te landen in het hier en nu. Het ondersteunt je in aandachtig leven, in je spontaniteit en creativiteit en helpt je te reflecteren op jezelf en je gang door de wereld.

Of je nu net begint of een ervaren schrijver bent, de schrijfworkshops en de cursus Luisteren naar je pen© nemen je mee op avontuur. De veelal korte schrijfopdrachten ondersteunen je om minder vanuit het hoofd en meer vanuit het hart te schrijven en te creëren. Op een laagdrempelige manier wordt je ontwikkeling in het schrijven aangewakkerd. Regelmatig kom je verrassende inzichten op het spoor. We werken in een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers. Van harte welkom!

Basiscursus Luisteren naar je pen©

In zes bijeenkomsten van 2,5 uur bouw je stapsgewijs aan een scala van mogelijkheden om te gaan schrijven. Heldere korte oefeningen nodigen je op een speelse manier uit om je op papier steeds vrijer te voelen: niet te veel denken, vooral veel schrijven. Van het hoofd naar het hart. Gegarandeerd ga je jezelf verbazen met wat er uit je pen vloeit. We wisselen ervaringen uit ter inspiratie.

De cursus heeft iedereen wat te bieden: in het schrijven en in persoonlijke ontwikkeling. Na afloop van de cursus ga je met een palet aan werkvormen en inspiratie naar huis. Genoeg materiaal om thuis mee aan de slag te blijven. Zie www.helderhartyoga.nl/agenda voor de data van de volgende Basiscursus Luisteren naar je pen© van 6 ochtenden of 3 dagen. Kosten € 225,-

Na de Basiscursus heb je de mogelijkheid om aan te sluiten bij de maandelijkse Vervolgschrijftafel voor cursisten die de Basiscursus hebben gevolgd.

Introductieworkshop Luisteren naar je pen©

Wil je eens kennismaken en kijken of het schrijven op deze manier iets voor je is? Kom dan naar een Introductieworkshop. Zie www.helderhartyoga.nl/agenda voor de data van workshops. Je kunt je natuurlijk ook al meteen inschrijven voor de Basiscursus zonder dat je de Introductieworkshop hebt gevolgd. Kosten: €25,-

Themaworkshop

Regelmatig geef ik Themaworkshops van een dagdeel waarin we schrijven rond een specifiek thema. Je kunt deelnemen ook zonder dat je de Basiscursus Luisteren naar je pen© hebt gevolgd.

Zie voor de data https://www.helderhartyoga.nl/agenda. Kosten: € 25,- tot € 35,- Info en aanmelden klik hier of bel T 06 455 30400

Vervolgschrijftafel

Na de Basiscursus Luisteren naar je pen© kun je aansluiten bij de maandelijkse Vervolgschrijftafel. Zie voor de data https://www.helderhartyoga.nl/agenda. Vervolgschrijftafel € 35,-

Overig

Neem contact op als de kosten deelname in de weg staan.

Luisteren naar je pen© is een schrijfcursus ontwikkeld door Shodo/ Christine de Vries en wordt alleen gegeven door Shodo gecertificeerde cursusleiders.

Voor alle cursussen in het land klik https://shodo.nl/lijst-basiscursus-luisteren-naar-je-pen/

Voor andere schrijfcursussen in het land kun je kijken op https://schrijvenonline.org