Schrijvend op ontdekkingsreis !

Schrijven in bijvoorbeeld een dagboek kan een manier zijn om te reflecteren op de gebeurtenissen van de dag. Het kan echter zoveel meer zijn. Regelmatig schrijven helpt je aan te landen in het hier en nu. Zo ondersteunt het je in aandachtig leven en het helpt je te reflecteren op jezelf en je gang door de wereld.

Tijdens de cursus Luisteren naar je pen© bouw je in zes bijeenkomsten van 2,5 uur stapsgewijs aan een scala van mogelijkheden om te gaan schrijven. Heldere korte oefeningen nodigen je op een speelse manier uit om je op papier steeds vrijer te voelen: niet te veel denken, vooral veel schrijven. Van het hoofd naar het hart.

Of je nu net begint of een ervaren schrijver bent, met Luisteren naar je pen© ga je op ontdekkingsreis. De cursus stimuleert je creativiteit en ontwikkeling in het schrijven en brengt je soms verrassende inzichten. We wisselen ervaringen uit ter inspiratie.

De cursus heeft iedereen wat te bieden: in het schrijven en in persoonlijke ontwikkeling. Na afloop van de cursus ga je met een palet aan werkvormen en inspiratie naar huis. Genoeg materiaal om thuis mee aan de slag te blijven.

We werken in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers.

Introductiebijeenkomst: zaterdag 11 september 10.00 – 12.00 uur en donderdag 30 september 10.00 – 12.00 uur (inloop vanaf 09.45 uur)

Investering € 15,- Dit bedrag wordt in minder gebracht op de kosten van de cursus na inschrijving.

Cursus: donderdagen 7, 14, 21 oktober en 4, 11 ,18 november 09.45 – 12.15 uur (inloop vanaf 09.30 uur)

Investering: € 225,-

Locatie: Tourslaan, Eindhoven Noord (Achtse Barrier)

Voor aanmelden of meer informatie klik hier

Luisteren naar je pen© is een schrijfcursus ontwikkeld door Shodo/ Christine de Vries en wordt alleen gegeven door Shodo gecertificeerde cursusleiders.

Voor een overzicht van alle introductiebijeenkomsten klik https://shodo.nl/luisteren-naar-je-pen-introductieworkshop-2021-2/

Voor alle cursussen in het land klik https://shodo.nl/lijst-basiscursus-luisteren-naar-je-pen/