Schrijvend op ontdekkingsreis

Schrijven helpt je aan te landen in het hier en nu. Het ondersteunt je in je spontaniteit, creativiteit en in meer aandachtig leven. Het helpt je te reflecteren op jezelf en je gang door de wereld. Of je nu schoorvoetend begint of een ervaren schrijver bent, de schrijfworkshop en de cursus Luisteren naar je pen© nemen je onvermijdelijk mee op avontuur. De veelal korte schrijfopdrachten ondersteunen je om minder vanuit het hoofd en meer vanuit het hart te schrijven en te creëren. Op een laagdrempelige manier wordt je ontwikkeling in het schrijven en als persoon aangewakkerd. Regelmatig kom je verrassende inzichten op het spoor. We werken in een kleine groep van minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers. Van harte welkom!

In zes bijeenkomsten van 2,5 uur bouw je in de Basiscursus Luisteren naar je pen© stapsgewijs aan een scala van mogelijkheden om te gaan schrijven. Heldere korte oefeningen nodigen je op een speelse manier uit om je op papier steeds vrijer te voelen: niet te veel denken, vooral veel schrijven. Van het hoofd naar het hart. Gegarandeerd ga je jezelf verbazen met wat er uit je pen vloeit. We wisselen ervaringen uit ter inspiratie.

De cursus heeft iedereen wat te bieden: in het schrijven en in persoonlijke ontwikkeling. Na afloop van de cursus ga je met een palet aan werkvormen en inspiratie naar huis. Genoeg materiaal om thuis mee aan de slag te blijven. Zie www.helderhartyoga.nl/agenda voor de data van de volgende Basiscursus Luisteren naar je pen© van 6 ochtenden of 3 dagen. Kosten € 225,-

Na de Basiscursus heb je de mogelijkheid om aan te sluiten bij de maandelijkse Vervolgschrijftafel voor cursisten die de Basiscursus hebben gevolgd.

Introductieworkshop Luisteren naar je pen©

Wil je eerst eens kennismaken en kijken of het schrijven op deze manier iets voor je is? Kom dan naar de introductieworkshop Luisteren naar je pen©. Voor de datum van de volgende introductieworkshop vind je via https://www.helderhartyoga.nl/agenda Kosten: € 25,- Info en aanmelden klik hier of bel T 06 455 30400. Als je na afloop de smaak te pakken hebt, kun je besluiten om in te stromen in de Basiscursus. Het cursusgeld wordt dan verminderd met de € 25,- die je betaalde voor de introductieworkshop. Zie www.helderhartyoga.nl/agenda voor de data van de komende Basiscursus.

Zie www.helderhartyoga.nl/agenda voor de overige data van workshops. Ook zonder het eerst volgen van een introductieworkshop, kun je je inschrijven voor de Basiscursus Luisteren naar je pen©.

Themaworkshops

Regelmatig geef ik Themaworkshops van een dagdeel waarin we schrijven rond een specifiek thema bijvoorbeeld Herfst of aan het begin van het nieuwe jaar Einde en nieuw begin. Deze workshops zijn voor zowel beginnende als ervaren schrijvers. Je kunt deelnemen zonder dat je de Basiscursus Luisteren naar je pen© hebt gevolgd. Zie voor de data https://www.helderhartyoga.nl/agenda. Kosten: € 25,- tot € 35,-. Info en aanmelden klik hier of bel T 06 455 30400

Vervolgschrijftafel

Na de Basiscursus Luisteren naar je pen© kun je aansluiten bij de maandelijkse Vervolgschrijftafel. Zie voor de data https://www.helderhartyoga.nl/agenda. Vervolgschrijftafel € 35,-

Overig

Neem contact op als de kosten deelname in de weg staan! Ik wil graag met je kijken hoe we dit samen kunnen oplossen. Welkom!

Luisteren naar je pen© is een schrijfcursus ontwikkeld door Shodo/ Christine de Vries en wordt alleen gegeven door Shodo gecertificeerde cursusleiders. Voor alle cursussen in het land klik https://shodo.nl/lijst-basiscursus-luisteren-naar-je-pen/ Voor andere schrijfcursussen kun je kijken op https://schrijvenonline.org